ABC Ortopedi

Vi erbjuder expertbedömning av ortopediska skador och samarbetar med Stockholms fysioterapeuter för optimal rehabilitering.

ABC Ortopedi specialiserar sig på att utvärdera ortopediska skador som frakturer och rörelsebesvär. En remiss från akutmottagning, närakut eller vårdcentral krävs för besök. Vårt erfarna team består av läkare, gipstekniker och annan vårdpersonal med lång erfarenhet inom ortopedi.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar oavsett muskel-, skelett- eller ledskada. Efter initial behandling samarbetar vi med fysioterapeuter och arbetsterapeuter runt om i Stockholm för att optimera rehabiliteringen.

Ledningen

Image of Lukas Berglund

Lukas Berglund

Medicinskt ansvarig – Vuxenfrakturer

Specialistläkare inom ortopedi. Utbildad på karolinska institutet och tidigare arbetat på Karolinska universitetssjukhuset. Har arbetat mycket med idrottsskador och varit läkare åt handbollslandslaget, samt läkare i samband med OS i Rio 2016.

Image of Nikos Kiapekos

Nikolaos Kiapekos

Medicinskt ansvarig – Barnfrakturer

Bitr. Överläkare inom barnortopedi. Doktorand på Karolinska Institutet med erfarenhet från barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Nya Karolinska Solna. Kunskap inom medfödda och förvärvade deformiteter hos barn.

Image of Fredrik Swedin

Fredrik Swedin
Styrelseordförande

Jurist och Ekonom. Utbildad på Stockholm Universitet och tidigare arbetat som COO och CFO för bland annat Bounce-Group, Elk-Group, Magnolia Bostad samt diverse andra Finance roller inom Investor AB.

Har du en remiss och
vill 
kontakta oss?